mandag den 16. april 2007

Er du SÅ færdig? Part II

Er du SÅ færdig? Ser denne gang på klinger.

Denne Middleburn Duo's forsøg på at fange kæden, blev efterhånden som Hexia De Tricks jagt på Von Ands lykkemønt - lovende, men absolut forgæves. Det er ellers 42 tænder med Slick Shift og Ceramic Coating ... Men ok, det fungerede fint så længe der var tænder på, og i det mindste sled jeg denne Duo op i stedet for at bøje den som sidst.

Der er nu noget fedt ved den RS8 krank fra Middleburn, og jeg ville egentlig gerne køre Duo igen. Hvis der er noget jeg ikke kan komme op ad med en 29/34 gearing, kan jeg sgu heller ikke komme op med 24/34, så 29/42 foran og 11/34 bagpå passer mig perfekt til DK.
Men de er alt for pisse dyre, så jeg kører TA/Race Face klinger med en 5-arms CD spider på RS8 armene.

6 sagde noget.:

Anonym sagde ...

Hvilken krankboks kører du med til dit Middleburn? Jeg har stort set besluttet mig for et Middleburn til min Rivette H6 men jeg er i tvivl om hvilket krankboks som jeg skal vælge. Har tænkt på en Crank Brothers cobalt TI!

carstenj(snabela)gmail.com

J. Regin sagde ...

Hej Carsten
Så vidt jeg ved kan man slet ikke kombinere Middleburn med CB, da deres krankarme kun er til 4-kant boks, og CB's nye Cyan og Cobalt bokse kun er til ISIS.

Jeg kører selv med en RaceFace TI boks. Den er meget fed med industrilejer, men kræver måske lidt gefühl at installere ...

Men jeg er sikker på, at en Middleburn krank vil se rigtig godt ud på en H6'er :-)

Anonym sagde ...

Såvidt jeg kan se på
http://www.middleburn.co.uk/cranks_rs8.php
laver Middleburn også deres krank til ISIS. Men jeg vil lige undersøge den raceface boks.

J. Regin sagde ...

Du har ret - det er mig der ikke kan læse!

Jeg har aldrig selv kørt med ISIS, men tror ikke på det. Jeg kender alt for mange der har måttet skifte den ene ISIS boks efter den anden, efter de er blevet slidt op på få måneder. Fordelen er en aksel med større diameter, men det efterlader bare mindre plads til lejerne. Og hvad hjælper det med en ubøjelig aksel, hvis lejerne er kaput efter 3-4mdr?

Jeg har selv præsteret at bøje et par Shimano 4-kant aksler, men jeg har nu slidt lejerne op på både en CrMo og en TI boks fra RaceFace. Med nye lejer forventer jeg, at de begge vil køre smooth igen :-)

Anonym sagde ...

Jeg er lidt en nybegynder så det er interessant info. Lige et spørgsmål mere og jeg skal lade dig være i fred :-). Hvad er CrMo og har du et link til din TI boks fra RaceFace. Har været inde på deres website men kan ikke finde noget der ligner. TAK.

J. Regin sagde ...

Hej Carsten

Det ser ud til, at RaceFace helt har stoppet produktionen af boks med 4-kant aksel :-/
CrMO er en stål legering, som er en anelse tungere end den TI version jeg kører med, og som kan ses her hos CRC.

Jeg kunne da ønske mig for Middleburn, at de springer på X-type vognen med udvendige lejer, som lader til at fungere rigtig godt. Men der vil altid findes gode bokse til 4-kant, tror jeg.