onsdag den 4. april 2007

U16 træningslejr - hjemme igen

Som nævnt var det i den forgangne weekend, 30/3-1/4, DMK's U16 hold var på træningslejr i Sverige. Det var en rigtig god tur med mange glade børn og voksne, og hvor solen skinnede over Skåne som var den på akkord.

Arrangørerne ÅCK havde tildelt os tre hytter, og placeret vores drenge på fire ud af de seks hold. Vi havde ikke deltagere på det absolutte begynderhold for de mindste, men havde henholdsvis to (Louis og Phillip) og tre ryttere (Nicklas, Michael og Peter) på de næste hold. Her fordelte vi også trænerne, med Rikke og Jacob på hold 2, og tHorsten og mig selv på hold 3. Frederikkerne lod vi køre med uden DMK trænere på hold 4 - det var sikkert meget godt for dem, da de efter eget udsagn kom på hold med "alle de lækreste svenske piger" :-)

Rasmus og Jonas kørte ligeledes uden DMK trænere på hold 5, og det var godt for os, for der blev sikkert givet langt mere gas end Gammelsmølferne kunne følge med til! Når Jonas glad og tilfreds fortæller, at der skulle trædes til for at følge med, så er det nok bare et spørgsmål om minutter inden jeg selv ville være sat, kørt væk og blevet vild ...

Klitterbyn var udgangspunktet, hvorfra vi kørte til en lille skov med en bakke, på den anden side af Ängelholm. Her var der teknik- og bakketræning, på god singletrack og en super god bakke rundtur! Her var en ret sjov nedkørsel efterfulgt af en lille klatretur og endnu en små-teknisk nedkørsel. Så et stykke grusvej og en max-puls bakke, der skulle klatres med lidt omhu for teknikken. Godt interval!

Lige ved Klitterbyn var en mindre skov langs vandet, med flere afmærkede spor. Vi fik kørt flere ture på det Grønne, der var en 4km rundstrækning i små-kuperet terræn. Super sjovt spor, hvor man kunne holde tempo og lege rutchebane på 3/4 af turen :-)
Skoven med de afmærkede spor er desværre ikke så stor, men hvis man fx overnatter i Klitterbyn og kører rundt i skoven ved Hallandsåsen (lige udenfor byen), er det en god legeplads at have lige ved hånden.

Jeg skriver nok lidt mere om turen senere, og der er uploadet mange flere billeder til galleriet på mtb.dk.

1 sagde noget.:

Kanonkuglen sagde ...

En malende skøn beskrivelse:-)! Det lyder som I har haft en god tur... men godt vi har dig hjemme igen Regin, så er alt som det plejer:-)!
Hils Regina...