mandag den 22. oktober 2007

XC og slapstick

"Hvis man ikke går i jorden mindst een gang pr. tur, så har man ikke prøvet hårdt nok." Sådan ca. plejer Steen Go'e Ben at sige, og det er da heller aldrig kedeligt at køre en tur med ham.

Sådan var det heller ikke denne weekend, hvor jeg var på sladretantetur med bl.a. mr. Goodleg lørdag. Han har selv blogget om turen, så jeg skal spare jer for hele historien og springe direkte til jagten ...

Et sted i Rude, neden for Maglebjerg i nærheden af det lille kapel, er der et vandløb som at der engang var en bro over. Nu er der kun resterne af broen tilbage, der ligger og roder rundt i mudderet sammen med en masse store og våde grene. Jeg har lige skudt lidt genvej sammen med Jyden, da Grinebidderen og Stone kommer susende i svinget og sørger for, at komme ind på sporet foran os. Lige fremme er, eller rettere, var broen, og passagen er ganske enkelt skummel. Men ingen af de to vil give sig, så de brager ind i mikadospillet over vandløbet, men kun Brian kommer helt over ... Stone ryger i jorden, som i dette tilfælde er dejlig blød mudder og rindende vand.

Søndag skulle de gode ben skrue på cykel - han måtte efter eget udsagn gå de sidste 2km hjem lørdag, fordi hans i øvrigt stærkt knirkende boks afgik ved døden - så han hægtede sig først på søndagsturen ved Kaffekoppen i Hareskoven.
På vejen hjem satser han skjorten på den forkerte side af en stub, og kun et fantastisk ballistisk forlæns rullefald reder ham fra en Hustlergrøn skæbne i algehullet.
Senere ved broen over motorvejen, kører den gode Stone sin bagskifter og drop af led, og må trille til stationen i Værløse. Men sådan kan det gå, også for mr. Trailsiderepair-fix-it-all-in-a-minute-Hansen, der desværre ikke havde hverken ekstra motorik eller en ekstra bike lavet af strips med i vadsækken denne weekend =: )

1 sagde noget.:

Steen Go'e Ben sagde ...

Hahaha... ja det er jo sjovt at sidde & grine af sig selv!

Det var en god weekend, lidt vel dyr i reservedele, men igen, hellere bruge pengene på nyt grej, end at sidde og glo Hit med sangen ;o)

Jesper; Der kommer nok en dag hvor jeg kan poste et lignende indlæg om dig, pas du bare på!

Ses - Stone ;o)