lørdag den 21. juni 2008

Sporet på værksted

I dag skulle dele af det Røde Spor i Hareskoven på værksted igen, og denne gang var der ingen konflikt med U16 træningslejre eller andet.

Jeg havde sjovt nok meldt mig til at lave lidt North Shore halløj med nogle vindfældede træer; det viser sig at SNS er meget positive overfor den slags, og det er jo lige hvad jeg ønsker mig til jul - og resten af året.
Sammen med Paul Snyder og Steffen Dillermand fik vi banket jorden af rodknolden så den dels kunne saves i, og hullet blev stort set fyldt op med materiale, så der ikke skulle hentes så meget i skovbunden. Vi valgte at ligge en planke på opkørslen for, at skåne jorden mod blokerede baghjul. Selvom Steffen med sin stadig imponerende egenvægt havde trampet det godt sammen, vil det nok tage en god tid og et par byger før det rigtig sætter sig.
Stammen var kun planet de første 5-7m efter roden, og motorsaven udeblev desværre fra denne del af projektet i dag, så vi lavede en til/frakørsel ved en stub, udover den planlagte længere fremme, hvor stammen skal saves af til et lille drop. Den bliver langt fra så lang som en anden der blev arbejdet på i dag, men til gengæld ligger der en hel del stammer i nabolaget, så der skal nok blive noget at komme efter på dette spot også.
Dillermanden med balletfoden ude.

0 sagde noget.: